top of page
Пошук

Гуманітарна евакуаційна місія CFSR з Херсонської та Миколаївської областей завершилась успішно.

Остання на цьому тижні, евакуаційна Гуманітарна місія CFSR з чотирма автобусами з Херсонської та Миколаївської областей на півдні України, завершилась успішно.

Вивезли людей з невеликих містечок і населених пунктів в зоні бойових дій, які не могли самостійно вибратися з цих районів. БФ "Джерело Відродження" за підтримки Товариства Червоного Хреста України та Національної поліції України, доставляли людей на мікроавтобусах, з часто віддалених населених пунктів до автобусів Гуманітарної місії CFSR, яких потім доставляли далі в Західну Україну.


Долаючи, як завжди багато труднощів, які є невід'ємною частиною євакуаційних заходів, наші автобуси та всі пасажири і екіпаж після виснажливої подорожі благополучно дісталися Львова.


Команда CFSR дякує нашим партнерам кто допомагає забезпечити успіх таких Місій, зокрема Libereco – Partnership for Human Rights та інвестиційній компанії з Німеччини Gigahertz Ventures, що пожертвувала нашому Фонду надійні автобуси Mercedes-Benz Connecto та VDL Bova та особиста вдячність Stefan Schandera.







Comments


bottom of page